Book foredrag

Jeg tager naturligvis gerne ud og holder foredrag om 1910, København, Lendorph & la Cour, opdagerpolitiet, blanding af fakta og fiktion…

både korte og lange.

 

Foredrag kan som udgangspunkt indeholde:

  • Introduktion
  • København 1910 – glem alt om ‘gamle dage’
  • At finde på figurer
  • Anna og Christian – hvorfor lige dem – og sådan?
  • Opdagerpolitiet
  • Oplæsning af en Lendorph & la Cour novelle
  • Spørgsmål

Fx:

Lendorph & la Cours verden

Der er ægte forbrydelser og ægte forbrydere i et lige så ægte København anno 1910. Københavns politi havde lige fået en opdagerenhed, der gav Sherlock Holmes baghjul, og byen er befolket af ludere og lommetyve – brodne kar og bedsteborgere – og nogle gange er det de samme mennesker. Hør om Skæve-Inger, grevinden af Chambord, brødrene Carstens, Skonnert-Larsen, H.C. Andersen, detektiverne i Skyggestræde, matrosen i laksko og prinsen i fedtefadet.

Nybagt journalist Anna Lendorph og lige så nybagt opdager Christian la Cour kører parløb i jagten på mordere og tyveknægte, som huserer ikke bare i København men også i Oslo, Stockholm, Hamborg, London og New York i 1910. De er frække, opportunistiske, opfindsomme – en af dem har endda vundet en konkurrence i pengeskabsåbning med dynamit. I Chicago.

Forfatter Freya Anduin fortæller om København anno 1910 – og glemt alt om det med ‘gamle dage’ – om opdagerpolitiet, forbryderne, hovedpersonerne, og hvordan man blander fakta og fiktion i historiske hyggekrimier, hvor man lettere kommer til at grine end gyse.

 

 

Der kan ændres i indholdet efter ønske.

Det vil naturligvis også være muligt at købe en signeret/dedikeret bog, med mindre de fysiske forhold eller regler forhindrer dette.

Ring på 42 33 93 00 hvis du er interesseret, og lad os få en snak om, hvad I gerne vil høre om – og hvem publikum er, så indholdet kan tilpasses netop de tilhørere.

Der kan søges honorartilskud hos Statens Kunstfond senest 15.8. – læs mere her