Grand Guignol i Guirlanderne

Posted on

NY BOG:    Mordet i Modesalonen

Husdetektiv Adeline la Cour tilkaldes igen klokken tidlig morgen for at opklare et mord – og igen helst inden stormagasinet åbner. Der er, som hun udtrykker det, gået Grand Guignol i guirlanderne.

I stormagasinet er man begyndt at pynte op. Rygterne fra sidste år er ikke forstummet, og alle håber naturligvis på, at der ikke går mord i julehandlen endnu engang, men lige så naturligvis – ellers var der jo ikke nogen grund til en ny bog – sker der et nyt mord. Denne gang i stormagasinets modesalon, hvor der ellers er rigeligt travlt, og hvor hr. createur Genânt er hysterisk nok i forvejen.

Igen er det husdetektiv Adeline la Cour, som sammen med overopdager Strøm tager sig af opklaringen. Der er flere skurke i historien, og vi møder både nye og kendte personager som direktøren, hans kvikke sekretær og oldfruen, frk. Mikkelsen. Blandt de nye findes bl.a. de kreative, nogle med kontakter udenfor stormagasinet. Helt specielle kontakter.

Gênant protesterer, Ruban konspirerer, Wilkinson penetrerer, Holm dekorerer, Strøm reminiscerer, Rosenkvist kondolerer, Andersen koreograferer, la Cour detekterer…

Årets jule/mandelgave for folk med sans for humor og hygge kan købes nu. Rød, glad, temperamentsfuld og lettere risqué.

PAPIRBOG

E-BOG

KINDLE EDITION

Jeg satte klassisk julemusik (klassisk guitar og strygere) på og læste løs – enormt hyggeligt.

René Hjorth