Christian

Christian la Cour, 29 år, høj, mørkhåret, brune øjne, intelligent, smuk – en man ønsker at betro sig til – rare øjne, optaget af social retfærdighed. Har en flot holdning, elegante bevægelser, går som en panter og danser som en gud. Hans far har et stort snedkerfirma, og hans mor har været danser. Shakespeare-citatet ’A kind heart he has. A woman would run through fire and water for such a kind heart’ passer på ham. Han går med Fedora og Inverness cape coat over en skræddersyet habit.

Hans opvækst ved balletten har givet ham en formidabel fysik, og han holder sig i form med hjemmelavet ballet-‘karate/judo/jiu-jitsu’ (det rigtige har ikke nået Europa endnu). Det giver ham også sans for at læse bevægelser og en evne for at gå undercover og ’spille roller’. Han træner stadig ballet på sit værelse – nok eneste ungkarl med to kæmpespejle.

Han er yderst populær hos damerne – uden vandrende hænder eller elevatorblik – han taler til dem som personer og ser dem i øjnene med fuld opmærksomhed på, hvad de siger. Han kan være naturligt høflig og galant uden undertoner, men han er ingen Don Juan, selvom damerne byder sig til. Det er bare ikke hans natur, og han kan ikke lide at blive gjort tilnærmelser til. Han er på en måde ret sky. Hans tidligere forlovede emigrerede til USA med sin familie.