Mysteriet på Fuglsang – nu også som lydbog

Posted on

Nu kan du få ‘Mysteriet på Fuglsang’ som lydbog og hygge dig en 1½ times tid med mordopklaring og kendisser.

Det er august 1910. Fuglsang er fyldt med kendte kunstnere, musikken strømmer ud ad vinduerne, og… så bliver det hele forstyrret af et mord. Eller kunne være blevet. For man tilkalder naturligvis den bedste opdager i landet til at klare sagen helt diskret.

Christians la Cours ry har naturligvis spredt sig vidt omkring – bl.a. via ‘Politiefterretninger’ – og det betyder, at den lokale landbetjent ved, hvem han skal ringe til, når han pludselig står med et mord. Anna og Christian bliver gæster hos de Neergaards på Fuglsang gods sammen med nogle af datidens kendisser – bl.a. Anne Marie og Carl Nielsen – og skal opklare mordet, uden nogen opdager, der har været et. Det klarer de naturligvis, og det fører dem vidt omkring – Nysted, Nakskov, Nykøbing… udover nærmeste omegn, som inkluderer Kejlsø og lidt ‘zulu-liv’. Men de to har heldigvis aldrig været generte…

Det kommer til at tage et par dage og en tourné rundt på Lolland og til Nykøbing F, men det lykkedes at opklare mordet ganske diskret indtil sidste øjeblik. For politimesteren kommer naturligvis på forsiden af avisen, hvor han stolt proklamerer, at man har opklaret et mord ved hjælp af de nyeste retstekniske metoder.

 

Anmeldelse

Jeg har nu hørt lydbogen med historien “Mysteriet på Fuglsang” af Freya Anduin, og kan kun sige at det var små 1,5 time brugt godt. Foruden at blive underholdt, indeholder krimien historiske autentiske personer omkring Godset Fuglsang ligesom scenerier og de lokale steder optræder i historien. Det er morsomt og interessant at leve sig ind i en spændingshistorie hvor personer og lokaliteter er kendte, og samtidig vækker detaljerne til nysgerrighed og interesse omkring den virkelige historie omkring Fuglsang.

Anduin er en skøn oplæser. Man hører tydeligt et varmt engagement og stemmen er samtidig præcis og underfundig.

Anne Gyrite Schütt

 

74 minutter, 55 kr. (vejl.) Køb den HER eller i din sædvanlige netboghandel.