Mordet på Strandvejen

Posted on

Indimellem bliver man bedt om at læse noget op, og jeg tøver lidt med noget fra en roman, for jeg synes det er svært at tage noget ud af en sammenhæng, specielt fra en krimi. Jeg har derfor brugt en del tid på at se, om jeg kunne finde en historie, som kunne læses op på en 15-20 minutter, som både er ‘klassisk’ Lendorph & la Cour, men også en færdig historie, dvs. med en opklaring til sidst. Det lykkedes med ‘mordet på Strandvejen’, som sandsynligvis finder vej til bog nr. 4, som jeg er begyndt på, og hvor historien så bliver ændret – bl.a. med flere detaljer – så den passer ind i sammenhængen.

Den er – som resten – en blanding af fakta og fiktion. Anna og Christian er naturligvis fiktive som altid, men fru Ambrosiussen og omstændighederne ved hendes død er rigtige nok – opklaringen derimod er min. I virkeligheden blev sagen aldrig opklaret.

Lyt med her