KØB BØGER

 

KINDLE edition

 

Anmeldelse

Jeg gider ikke læse krimmier – de har alt for travlt med at konspirere, betragte ødelæggelserne, lægge fælder ud og klistre fast til et sygt plot – de sluger kort sagt mit overskud og min lyst til at lære verden at kende.
Men denne krimi er anderledes. Freya Anduin har sat sig for at fortælle om det gamle København. Om gaderne, reglerne, lugtene, alle de ting vi har glemt, maler hun et billede af, og til det har hun brugt et diamantkup.
Fortællingen om de to unge og nyansatte som henholdsvis kvindelig journalist og en mandlig lovende politiopdager, Københavns liv omkring 1900 og et absolut kløgtigt udført diamantkup bliver her til en dragende cocktail. Tid, sted og de velkomponerede personerne bliver lynhurtigt tydelige, og på grund af deres ungdoms naturlige nysgerrighed bliver handlingen spændende og driver historien fremad uden benspænd og intrigeren.
Kan man virkelig skrive en krimi uden sure gamle mænd – Ja, det kan man godt, super godt, og så man får lyst til at læse mere.

Anmeldt af Birgitte Zimling

Offentliggjort den

 

2. bog

Anmeldelse

Jeg tog bogen ned af hylden og gik ud efter teen i køkkenet – jeg ville lige kigge lidt i den igen – en time senere stod jeg stadig ved køkkenbordet og genlæste. Anna og Christian bliver som en slags gode venner; de er jordnære, iderige, eftertænksomme og ikke mindst arbejdsomme. Deres oplevelser i det gamle København både de fine steder og de mere skumle, bliver tilsammen et godt fundament, hvor historien – ja, hvad er egentlig historie og hvad er historie – viser sig langt at overgå fantasien. Det er ikke småting, de banditter har regnet ud – men Anna og Christian, de er de smartest. Kom bare med den næste historie – jeg er klar.

Anmeldt af Birigtte Zimling

Offentliggjort den

 

Hvis du gerne vil have et signeret eksemplar, kan du sende en mail til mig på fp @ anduin.dk  med navn og adresse og evt. ønsker om hilsen. Betaling med mobile pay 42339300. Bogen leveres med DAO Home. Porto og emballage 45 kr.