KØB BØGER

4. bog – Gengæld og GarnierLydbog

Kindle

“Fjerde bind af Freya Anduins krimiserie om Lendorph og laCour: Gengæld og Garnier foregår stadig i 1910, og i dette bind er forholdet mellem Lendorph og la Cour nu blevet så tæt, at de bliver gift, uden at Anna dog vil være Christians hjemmegående hustru. Men foruden en række forbrydelser, som la Cour bliver kaldt ud til suppleret af Lendorph som fotograf, byder deres tilværelse også på en rejse til Paris, som dels er en bryllupsrejse, men hvor Christian også møder politifræfekt Louis Lépine, en højt dekoreret person og ven med den franske præsident. Og netop Lépine var manden, der havde moderniseret hele det parisiske detektivkorps. Men han møder også gamle kendinge fra forbrydernes verden. Og så genoplever han det Paris, hvor han som ganske ung havde haft en kort karriere som balletdanser. De Lendorph og la Cour vender tilbage til København, venter nye mordsager, og flere af de forbrydelser, der har fundet sted i de tidligere bind enten opklares eller forbliver uopklarede. I slutningen siger Anna sit job op på Aftenbladet, og mon ikke hun og Christian vil dukke op i måske kommende bind som privatdetektiver. Som i de andre bind får man et persongalleri, hvor man bl.a. kan de, hvilke af personerne, der er virkelige, og forfatteren nævner også, hvordan hun tidsmæssigt har flyttet visse af de spektakulære mord, så de kom til at passe ind i handlingen. Som i de tre første bind har Freya Anduin også her skabt en gang hyggelig underholdning, som altså delvis bygger på begivenheder fra det virkelige liv.”

Jannik Lunn på Krimimessen 2022.

 

3. bog- Mord og Minespil

Lydbog

Kindle

“Jeg er altså fascineret af at bøgerne beskriver TRUE CRIME – virkelige historier. Fantastisk gravearbejde der er gjort for at finde alle detaljerne frem.

Charmerende miljø, historiske finurligheder og stærke kvinder – what’s not to love?”

Anmeldt af Bine Lehmann

 Læs anmeldelse på Goodreads

2. bog – Løgnere og Levemænd

Kindle edition

“Jeg tog bogen ned af hylden og gik ud efter teen i køkkenet – jeg ville lige kigge lidt i den igen – en time senere stod jeg stadig ved køkkenbordet og genlæste. Anna og Christian bliver som en slags gode venner; de er jordnære, iderige, eftertænksomme og ikke mindst arbejdsomme. Deres oplevelser i det gamle København både de fine steder og de mere skumle, bliver tilsammen et godt fundament, hvor historien – ja, hvad er egentlig historie og hvad er historie – viser sig langt at overgå fantasien. Det er ikke småting, de banditter har regnet ud – men Anna og Christian, de er de smartest. Kom bare med den næste historie – jeg er klar.”
Anmeldt af Birgtte Zimling

“I andet bind af Lendorph og la Cour serien bydes vi på nye og gamle bekendtskaber på begge sider af loven. Christian og Anna viser nye spændende sider af sig selv, og deres færden ved dag og ved nat i det gamle Københavns forbryderverden, er så spændende og realistisk – den bygger på rigtige forbrydelser fra tiden – at bogen næsten bladrer sig selv. Igen møder vi høj og lav fra det Københavnske samfund, og der er både gode og slemme fra alle samfundslag.

Med få, men velvalgte samtidige fotos og avisklip underbygges tidsbilledet, og skurkene fra politiets rapporter får kød og blod, og bliver lige så nærværende som vore to fiktive hovedpersoner. Historien er fortalt med megen humor, og det er svært ikke at komme til at holde af både Anna og Christian.

Jeg glæder mig allerede til at se hvordan serien udvikler sig.”

Anmeldt af Flemming Kristensen

 

1. bog – Guld og Diamanter

KINDLE edition

som LYDBOG

“Jeg gider ikke læse krimier – de har alt for travlt med at konspirere, betragte ødelæggelserne, lægge fælder ud og klistre fast til et sygt plot – de sluger kort sagt mit overskud og min lyst til at lære verden at kende.
Men denne krimi er anderledes. Freya Anduin har sat sig for at fortælle om det gamle København. Om gaderne, reglerne, lugtene, alle de ting vi har glemt, maler hun et billede af, og til det har hun brugt et diamantkup.
Fortællingen om de to unge og nyansatte som henholdsvis kvindelig journalist og en mandlig lovende politiopdager, Københavns liv omkring 1900 og et absolut kløgtigt udført diamantkup bliver her til en dragende cocktail. Tid, sted og de velkomponerede personerne bliver lynhurtigt tydelige, og på grund af deres ungdoms naturlige nysgerrighed bliver handlingen spændende og driver historien fremad uden benspænd og intrigeren.
Kan man virkelig skrive en krimi uden sure gamle mænd – Ja, det kan man godt, super godt, og så man får lyst til at læse mere.”
Anmeldt af Birgitte Zimling

 

Du kan kun købe med dedikation, da jeg ikke har webshop som sådan og ikke ønsker at skulle forholde mig til returret m.v., hvad der iflg. nethandelsloven ikke er på tilpassede varer som fx bøger med dedikationer.

 

Mordet i Juleudstillingen

Det er december 1932. En mand i julemandskostume med en brunkage i hånden bliver fundet død bag kanen i juleudstillingen.

Husets kvindelige detektiv sættes på sagen og må sammen med en af politiets opdagere forsøge at opklare mysteriet, før stormagasinet åbner.

De har tre en halv time.

65 minutter hygge, humor og en lille smule mord.

Første anmeldelse direkte fra sofaen:

Er du også lidt træt af krænkelsessager og VM i et eller andet, og trænger du til en time i sofaen, mens du glor på fuglene i kulden udenfor – så er Mordet på Julemanden lige det, du har brug for. En klog kvindelig privatdetektiv og en næsten pensioneret politiopdager, skrider til handling da børnenes julemand i stormagasinets legetøjsafdeling en morgen ligger død på gulvet. En flaske portvin og nogle brunkager er nærmest de eneste spor, der er at gå efter. Og mens morgenen skrider frem kommer intriger og misundelse og en del andre fornøjelige sandheder for en dag inden stormagasinets daglige beboere indtager deres pladser.
Freya Anduin har en sjælden evne til at skabe søde, sjove, sjældne og morsomme billeder gennem sit sprog, hun beskriver både ting og omstændigheder, så det bliver en oplevelse i sig selv og det er ikke nødvendigt at udpensle vold, blod og afstumpet handling – det er der nok af i nyhederne.
Det blev en skøn time i stolen med pladevat på maven mens solsorten fløj frem og tilbage i haven og retfærdigheden trådte i karakter – jeg giver den et glas gløgg og en bunke brunkager, som bedste karakter, man tør jo næsten ikke drikke portvin efter den historie.

Birgitte Zimling

KØB LYDBOG PÅ SAXO

eller e-bog:


Hvem myrdede Julemanden?

Køb ‘Hvem myrdede Julemanden’ med dedikation for kun 60 kr. inkl. forsendelse (pr. eks). Aftalt via mail på fp @ anduin.dk   og betal med mobilepay. Sendes som brev, så den leveres i din postkasse.

(Papirudgaven af ‘Mordet i Juleudstillingen’)

KINDLE edition


 

Du kan naturligvis også købe de øvrige bøger direkte hos mig og med dedikation. Porto 60 kr. op til alle 4 bøger. Send en mail og få den samlede pris, og betal med mobilepay.

Du kan naturligvis også låne bøgerne på biblioteket via bibliotek.dk.