Kontakt

Kontakt Freya Anduin på fp @ anduin.dk  eller tlf. 42 40 13 60.

Jeg er uddannet cand.comm. med historie. Jeg er formidler, historiker, kommunikatør og journalist og har holdt kurser og foredrag i adskillige år. Jeg har også været redaktør på en regional ugeavis, hvor det også er blevet til en del anmeldelser af bøger og udstillinger.

Jeg har skrevet mange forskellige ting i årenes løb – digte, engelske short stories, håndbøger fra middelalder-reenactment til digital billedbehandling, et tv-koncept, by- og museumsquizzer m.v., men det er denne serie om Lendorph & la Cour, som fylder mest – de første 4 bøger er udkommet, nr. 5 er på vej. Serien foregår i 1910, og det er en spændende tid – starten på vores moderne verden, men også med klare skel mellem over- og underklasse, og hvor fattigdom var udbredt. Underligt nok også en tid, som visse i dag ser ud til at forsøge at skrue os tilbage til, og som derfor bør have vores opmærksomhed.

Medlem af Dansk Journalistforbund, WIFT og Formidlingsfællesskabet.

Se også anduin.dk   formidlingsfaellesskabet.dk   @lendorphoglacour på Facebook.

Du kan se min publikationsliste på formidlingsfaellesskabet.dk.

De kunstneriske illustrationer er udført af Anne Gyrite Schütt til bøgerne og anvendt med hendes tilladelse. Du kan se flere billeder på Annes hjemmeside annegyriteschutt.dk
Denne side med alt indhold er omfattet af ophavsretten, som tilhører Freya Anduin, og indhold må ikke kopieres uden tilladelse, ligesom indholdet i bøgerne er omfattet af loven om ophavsret. Sager vedrørende ophavsret, plagiering osv. varetages af Dansk Journalistforbund.
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Freya Anduin forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

 

Nej, denne side har faktisk ingen cookies eller trackers, så derfor er der ingen cookietekst eller -knapper.