Bog 3

Mord og Minespil

Der er gode miner og dårlige miner, og miner der burde være fulde af guld. Der er onde mord, og blodige mord og selvmord, som kunne have været forhindret. Der er dem, du kender, og dem du lægger mærke til, og så er der dem, som færdes usete og usynlige lige foran øjnene på en.

Christian la Cour fortsætter sin uovertrufne indsats på Opdagerkontoret, Helena får uventede gæster, Strømmen opdager, han kan selv, og Anna Lendorph vælger en helt ny karriere, som bringer hende tættere på politiets arbejde. Og så er der familien…. Ah, den kære familie. Med de helt forkerte venner de helt forkerte steder. Det er kun et spørgsmål om tid…

Som altid er historien en blanding af fakta og fiktion, og til sidst kan du læse, hvad der er hvad. Og denne gang er der tilføjet personbeskrivelser.

Den smukke omslagsillustrationen er igen af Anne Gyrite Schütt.

Køb bogen her:

Som lydbog

Til Kindle

 

Bogen skal især fremhæves for sit fine tidsbillede.

Eiler Jensen, Børn og Bøger nr. 2, 2022

 

Jeg er altså fascineret af at bøgerne beskriver TRUE CRIME – virkelige historier. Fantastisk gravearbejde der er gjort for at finde alle detaljerne frem.

Charmerende miljø, historiske finurligheder og stærke kvinder – what’s not to love?

Bine Lehmann 

 

‘Tidsbilledet og miljøerne i romanerne er meget tydeligt og fint tegnet…’

Eiler Jensen, Kommunernes Forening for Pædagogiske Læringscentre

 

Læs anmeldelse på Goodreads

.

#lendorphoglacour, #anduin, #bøger, #books, #København, #historie, #detektiver, #hyggekrimi, #feelgood, , #virkeligeforbrydelser, #kvindeligdetektiv, #romantisk, #international, #kærligkrimi, #history, #nostalgia, #goodolddays, #cosycrime, #opdager, #opdagerpolitiet, #faktaogfiktion, #1910, #krimiserie, #illustreret, #københavnerliv, #kvindelig detektiv, #kvindelig opdager, #kvindelig fotograf, #kvindelig journalist, #historisk hyggekrimi, #kvindesagsforkæmper, #emanciperet, #juveltyverier, #Hakon Jørgensen, #Eugen Petersen, #Bærentzen, #Aftenbladet, #Hansen-Vinding, #Holsteinsgademordet, #Harald og Gudrine Kolbe, #IP Müller