Anne tegner

Posted on

Hvor heldig kan man være? Ann Gyrite Schütt har sagt ja til at lave forsider til mine bøger om Lendorph & la Cour. Jeg kan slet ikke få armene ned 😊

Det betyder, at første bog ‘Guld og Diamanter’ fĂĽr nyt omslag samtidigt med, at bog nr. 2 – ‘Løgnere og LevemĂŚnd’ udkommer.

Vi havde første møde i dag, og jeg fik lov til at filme, for processen er utroligt spÌndende. Der er mange ideer, mange overvejelser og mange skitser undervejs. Og sü selvfølgelig et resultat. Eller faktisk to.

Anne er en fantastisk kunstner, og har senest portrĂŚtteret Dronningen i anledning af hendes 80-ĂĽrs dag. Hun udstillede ‘It could have been me’ pĂĽ Lys over Lolland med portrĂŚtter af kvinder fra politiets register, og sĂĽ tegner hun fra retssager, og sĂĽ kan det ikke komme tĂŚttere pĂĽ bøgernes emner. Hun har ogsĂĽ en eminent historisk viden, interesserer sig for tiden og kan male i teknikker fra de seneste 700 ĂĽr mindst. Det første glimt, jeg fik i dag af, hvad det kan blive til, var prĂŚcis det, jeg hĂĽbede pĂĽ. Det bliver en fantastisk rejse – her er første afsnit – der kommer mere.

Anne Gyrite SchĂźtt har tegnet Christian, sĂĽ jeg nu kan se, hvordan min romanhelt ser ud.

Det er en lidt vild oplevelse, for jeg har skrevet om ham siden februar 19; jeg ved ‘alt’ om ham, men jeg har aldrig set ham før.

Er han ikke bare dejlig?