Some things are meant to be…

Posted on

Smugkik på mit nye omslag til

Lendorph & la Cou: Guld og Diamanter

Anne Gyrite Schütt har givet mine figurer ansigt og krop, som så snart BoD’s ekspeditionstid er overstået, vil pryde den første bog som både e- og papirbog.

Billedet er tilpasset til formatet, og med en baggrund, der tillader tekst på bagsiden (området til venstre) og med plads til navn og titel på forsiden.

Det var været en fantastisk proces – der kommer mere video – at få de mennesker, jeg har skrevet frem, malet frem af Anne, så der nu er nogle hele mennesker, som nu både har indre og ydre. Jeg er jubleglad for resultatet og meget spændt på omslaget til bog nr. 2, som også gerne skulle udkomme ‘lige om lidt’.

Og så er det jo lidt sjovt at få originalen med hjem, gå ud i skabet for at se, om man skulle have noget ramme, det kan være i – og så er der én, der passer på nær en eneste milimeter, som heldigvis kunne skæres af i bunden, hvor der alligevel var bart alleryderst. Nu hænger billedet på væggen ved siden af mit skrivebord, så jeg kan se det både derfra og fra min lænestol, og kigge på dem, når jeg skriver.

Hvor glad kan man blive… 😊